Tule meille töihin!

Ilola Inn on korkeatasoinen hyvän palvelun ja hyvän mielen keidas Sysmän komeimpien maisemien äärellä Suopellontien kärjessä. Kesäksi 2020 aukesivat upeiksi uudistetut majoitustilamme (luksussviittejä, sviittejä ja 2-h huoneita) sekä kahvila-ravintola suurella terassilla ja spasaunalla.

Ilola Inn tarjoaa myös kattavat satamapalvelut veneilijöille.

 

Haemme joukkoomme lisävahvistusta touko-elokuulle.

Jos sinulla on palveleva, reipas, työtä pelkäämätön ja vastuullinen ote asioihin, pystyt tarttumaan työhön kuin työhön ja tarjoamaan hyvän asiakaskokemuksen, tule meille töihin!

HAEMME:

  • keittiöammattilaista, jolla on rautainen ammattitaito tehdä herkullista, trendikästä ruokaa sekä houkuttelevia suolaisia ja makeita herkkuja

  • saliammattilaista, jolla on asenne ja asiakaspalvelu kohdillaan ja kokemusta vastaavista tehtävistä

  • kahvilatyöntekijöitä, joilla on reipas ote asioihin ja hymy herkässä

 

Perehdytämme sinut tehtäviisi. Toivomme sinulta laadukasta asiakaspalvelua sekä joustavuutta Ilola Innin erilaisten tehtävien hoidossa. Kokemus asiakaspalvelutyöstä on eduksi, mutta tehtävät oppii, kunhan asenne on kohdillaan. Hygieniapassi tarvitaan ja anniskelupassi lasketaan eduksi.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi koska vaan osoitteeseen info@ilolainn.fi 15.3.2021 mennessä tai soita numeroon 050 338 1291 kysyäksesi lisää. Kerro meille, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja mille ajalle haet töitä. Sysmän Nuori Työ -kampanjan kautta tuleville palkkaus ja työehdot Nuori Työn ehtojen mukaan, muille sopimuksen mukaan.

Ilola Inn – parasta aikaa Sysmässä. 

www.ilolainn.fi ja facebook

© 2020 ILOLA INN

Suopellontie 703, 19700 Sysmä • puhelin 0400 46 97 97 • info@ilolainn.fiwww.ilolainn.fi

 

Kuvat Jari Hudd Photography, Ilola Inn Oy, Visit Lahti, Minna Design

Tietosuojaseloste

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Ilola Inn Oy investoi majoituksen ja matkailupalvelujen kehittämiseen 

Investointi sisältää erilaisia kone- ja laitehankintoja, ja sen myötä voidaan varmistaa korkeatasoinen asiakaskokemus. Hankkeen tavoitteena on tarjota Sysmään tuleville matkailijoille laadukasta majoitusta.  Ilola Inn täydentää alueen tarjontaa ja palvelee asukkaiden ja matkailijoiden lisäksi alueen kesäasukkaita. Hankkeen budjetti on 273.443 €, josta Maaseuturahaston osuus on 54.689 €